Øk verdien av din bolig før salg: Enkel oppussing eller total renovering?

En dame som sitter med en laptop i sofaen og tenker over hva hun skal gjøre.

Mange vil gjøre en enkel oppussing eller gjøre en total renovering før man selger en eiendom. Dette vil være avhengig av ulike faktorer, som for eksempel tilstanden til boligen, markedsituasjonen, budsjett og tidsrammen.

Det å gjøre en enkel oppussing før man legger ut boligen for salg, kan være en god løsning hvis boligen er i god stand, men trenger å freshe opp litt eller gjøre noen endringer for å gjøre den mer tiltalende for potensielle kjøpere.  Dette kan være maling av vegger, tak, utskifting av dørhåndtak og belysning, oppdatering av kjøkkeninnredning eller lignende.

Total renovering kan være nødvendig hvis boligen er i dårlig stand og trenger omfattende oppussing for å øke verdien eller bli enda mer attraktiv for potensielle kjøpere. Dette kan innebære utskifting av tak, gulv, renovering av kjøkken, utskifting av vinduer, dører eller lignende. Det å gjøre en total renovering kan være en stor investering i tid og penger. Derfor bør man vurdere om investeringen vil gi en tilstrekkelig økning i verdi og appellere til potensielle kjøpere.

Vi vil derfor anbefale å kontakte en erfaren eiendomsmegler for å få råd om hva som vil lønne seg med tanke på oppussing før salg. En megler har god kunnskap om markedssituasjonen i ditt område og kan hjelpe deg til å velge riktig strategi for å øke verdien av din bolig.

Vi i DLD har utført mange prosjekter for å gjøre en oppfriskning av boligen før salg og har i flere år samarbeidet med erfarne eiendomsmeglere. Dette gjør at vi har lang erfaring for hva slags oppussing som vil være lønnsom å gjøre før man selger. Vi kan derfor hjelpe deg med å komme med råd til deg som vil pusse opp boligen før salg for å øke verdien og gjøre det som er mest lønnsomt for deg.

Hvordan fungerer det?

  • Eiendomsmegler kommer med gode tips om hva som lønner seg å gjøre før man selger.
  • Håndverkere fra DLD kan komme på en uforpliktende befaring for å se på forskjellige løsninger og kan gi deg et pristilbud.
  • Vi setter opp pristilbudet slik at du enkelt kan få oversikt over hva oppussingen vil koste deg. Det kan være å prise kjøkken, stue, gang også videre hver for seg. Dette gjøres slik at du enkelt ser de ulike kostnadene og dermed gjøre det lettere for deg å ta en vurdering av hva du vil pusse opp.

Vi samarbeider med eiendomsmeglere og har gode erfaringer fra dette. Vi har kontakter med stylister som kan hjelpe deg å velge rikt farger og style boligen din før salg.

Trenger du flyttevask? Her har vi også kontakter. Vi har flere samarbeidspartnere slik som rørleggere og elektrikere. Dette gjør det enkelt for deg å pusse opp og forenkler din oppgave med oppussingen.

Vi har mulighet til å ta oss av hele prosessen fra A-Å, så slipper du å bruke tid på å finne ulike bedrifter for å pusse opp.

DLD Maling og Snekring - enklere blir det ikke.