Velkommen til DLD Maling og Snekring - din pålitelige partner for alle dine maling, snekring og oppussingsbehov! Vi er et erfarent og dedikert team av håndverkere som leverer høykvalitets tjenester til kunder i Oslo og omegn. Med vår lidenskap for håndverk og vår ekspertise, streber vi alltid etter å levere imponerende resultater som forvandler ditt hjem eller bedriftslokale.

Vår historie begynte for mange år siden, da vi først etablerte vår bedrift med et mål om å tilby omfattende og pålitelige tjenester innen maling og snekring. Vi ønsket å skape et selskap som ikke bare kunne levere fremragende håndverk, men også bygge sterke kundeforhold basert på tillit, integritet og kundetilfredshet. Gjennom årene har vi bygget opp et solid rykte som en pålitelig og profesjonell aktør i bransjen.

Vårt dyktige team av håndverkere har en omfattende kunnskap og erfaring innenfor ulike aspekter av maling og snekring. Enten det gjelder å male vegger og tak, legge gulv, sette opp gjerder, montere vinduer og dører, eller bygge terrasser og trapper, kan du stole på at våre eksperter vil håndtere oppgaven med omhu og presisjon. Vi tar oss tid til å lytte til dine behov og preferanser, og vi tilpasser våre tjenester for å sikre at resultatet oppfyller dine forventninger.

Vi er stolte av å tilby skreddersydde løsninger som passer dine spesifikke behov. Vår omfattende portefølje av tjenester gjør oss i stand til å ta på oss prosjekter av forskjellige størrelser og kompleksitet. Enten det er et lite hjemmeprosjekt eller en større kommersiell renovering, kan du være trygg på at vi har ekspertisen og ressursene som kreves for å gjøre jobben effektivt og tilfredsstillende.

Kvalitet er kjerneprinsippet i alt vi gjør. Vi bruker kun toppmoderne utstyr, materialer av høy kvalitet og bevisste teknikker for å sikre et varig og estetisk tiltalende resultat. Vi tar også hensyn til miljøet og søker å bruke bærekraftige løsninger der det er mulig. Vi tar ansvar for å utføre arbeidet i samsvar med gjeldende sikkerhetsstandarder og forskrifter for å sikre trygghet for både våre håndverkere og kunder.

Våre kunder er vår prioritet, og vi streber etter å gi en førsteklasses serviceopplevelse. Vi er opptatt av å etablere sterke relasjoner basert på tillit og gjensidig respekt. Vi lytter nøye til dine ønsker og behov, og vi gir ærlige råd og veiledning for å sikre at du tar informerte beslutninger. Vi ønsker å gjøre hele prosessen så enkel og problemfri som mulig for deg. Fra den første henvendelsen til ferdigstillelse av prosjektet, vil vårt team være tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi oppdateringer og sikre at du er fornøyd med resultatet. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, da det hjelper oss med å kontinuerlig forbedre våre tjenester og opprettholde vårt rykte som en pålitelig aktør i bransjen.

Vi er stolte av å være en lokal bedrift som betjener Oslo og omkringliggende områder. Vi er sterkt forankret i samfunnet og verdsetter forholdene vi har bygget opp med våre kunder og samarbeidspartnere gjennom årene. Vi samarbeider også tett med pålitelige elektrikere, rørleggere, stylister og eiendomsmeglere for å sikre at vi kan tilby en komplett løsning for dine behov. Denne partnerskapet muliggjør sømløs samarbeid og effektiv gjennomføring av prosjekter.

Vi forstår at renovering og oppussing av ditt hjem eller bedriftslokale er en stor investering både økonomisk og emosjonelt. Derfor er vi opptatt av å gi deg valuta for pengene og levere resultater av høyeste kvalitet. Vi tar oss tid til å forstå dine visjoner og mål, og vi jobber hardt for å gjøre dem til virkelighet. Ved å velge oss som din maling- og snekkerpartner, kan du være trygg på at du får en serviceopplevelse som er preget av profesjonalitet, pålitelighet og dedikasjon.

Vi inviterer deg til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine prosjekter og behov. Vårt team av eksperter er klare til å hjelpe deg med å realisere dine drømmer og skape et rom som er vakkert, funksjonelt og skreddersydd etter dine ønsker. Utforsk våre tjenester, se vårt arbeid og les tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder. Vi ser frem til å samarbeide med deg og gjøre din oppussingsopplevelse til en suksess!

Ta kontakt med DLD Maling og Snekring i dag og la oss ta hånd om dine prosjekter med omhu, dyktighet og dedikasjon.

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>