Bygging av gjerde

Et nylig bygd hvitt gjerde i skandinavisk stil rundt en enebolig i Oslo.

Bygging av et gjerde kan være en utfordrende, men også en givende oppgave. Vi har satt sammen noen tips for deg som vi i gang med å bygge et gjerde.

Vi i DLD Maling og Snekring kan sette opp et gjerde for deg, siden vi vet hvor vanskelig det kan være. Vi har noen tips til dere hvis dere vil sette opp gjerde selv.

Her er noen generelle trinn som kan hjelpe deg med å bygge et gjerde:

  1. Planlegg gjerde: Før du starter byggingen, må du planlegge gjerdets størrelse og form. Vurder hva slags materialer du vil bruke, for eksempel tre eller metall, og hvilken stil du ønsker.
  2. Merk ut området: Merk ut området der gjerdet skal stå ved å bruke pinner og snorer. Sørg for at området er nivå og jevnt.
  3. Grav hullene til der stolpene skal plasseres: Bruk en jordbor eller en spade til å grave hullene til stolpene langs gjerdelinjen. Hullene bør være dype nok, det er avhengig av jordtypen og høyden på gjerdet.
  4. Fyll på med betong: Fyll hullene der stolpene skal stå med betong. La betongen tørke og sjekk tørke tiden på betongen. Se tørketiden på pakningen.
  5. Montere stolper: Stolpene skal monteres oppå betongen, juster dem slik at de står rett.
  6. Montere gjerdepanelene: Når betongen har tørket, kan du montere gjerdepanelene til stolpene ved hjelp av skruer eller negler. Pass på at panelene er nivå og justert riktig.
  7. Tilpass og juster: Juster gjerdet for å sikre at det er nivå og at alt passer sammen. Gjør eventuelle tilpasninger som er nødvendige.
  8. Behandle og vedlikehold: Når gjerdet er ferdig bygget, bør du behandle og vedlikeholde det regelmessig for å sikre at det holder seg i god stand. Dette kan omfatte beis eller maling av treverk, og rengjøring og reparasjon av metall.

Det er viktig å huske at bygging av et gjerde kan være en farlig oppgave, spesielt hvis du ikke har erfaring med slike prosjekter. Sørg for å bruke riktig utstyr og verktøy, og følg alle sikkerhetsregler.

Hvis du ikke føler deg trygg på å bygge gjerdet selv, kan du vurdere å ansette en profesjonell håndverker for å gjøre jobben for deg. Vi i DLD Maling og Snekring kan gjøre jobben for deg. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>