Bygging av terrasse

En nylig bygd romslig terrasse med mørke fliser og glassrekkverk på en leilighet.

Å bygge opp en terrasse kan være en fin måte å utvide boarealet og skape et utendørs område for å slappe av eller underholde gjester. Bygging av terrasse kan være en tidkrevende prosess og mange vil gjerne sette opp en terrasse på kort tid. Vi kan hjelpe deg med planlegging av terrasse, valg av riktig materialer og selve byggingen av terrassen.

Her er noen trinn som kan hjelpe deg med å bygge opp terrassen din:

  1. Planlegg og design: Bestem størrelsen på terrassen og hvor den skal plasseres på eiendommen din. Bestem hvilke materialer du vil bruke til å bygge terrassen. Tre er en populær og rimelig mulighet, men du kan også bruke komposittmaterialer, stein eller fliser. Vurder også hvordan terrassen vil se ut i forhold til stilen på hjemmet ditt.
  2. Forberedelse: Før du begynner å bygge terrassen, må du fjerne alt gress eller vegetasjon fra området. Grav ut jorden og fjern alle steiner, røtter og ujevnheter. Niveller området med en ramme eller et sett med strekkstenger, og legg til eventuell fyllmasse for å skape en flat base.
  3. Legg ned fundament: Bygg et fundament for terrassen ved å legge ned betongblokker eller støtter på jevne avstander langs kanten av området. Plasser bjelker over støttene og sørg for at de er jevne og vannrette. Bruk justerbare støtter eller skruer for å sørge for at terrassen er nivå.
  4. Legg terrassebord: Legg terrassebordene på bjelkene og sørg for at de er jevnt fordelt og at det er lik avstand mellom hvert bord. Bruk klyper eller kiler for å sørge for at bordene er jevnt plassert og at det er riktig mellomrom mellom hvert bord. Skru terrassebordene fast i bjelkene med terrasseskruer.
  5. Ferdigstilling: Etter at terrassebordene er installert, kan du avslutte ved å legge på en avsluttende ramme og sette på terrassebord som fyller ut rommene. Påfør også en overflatebehandling for å beskytte terrassebordene mot vær og vind.

Det er viktig å merke seg at bygging av en terrasse kan være en stor jobb, og det kan være lurt å få hjelp fra en profesjonell hvis du ikke har erfaring med denne type arbeid.

Ring oss for en uforpliktende prat og sammen kan vi bygge drømme terrassen din!

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>