Garderobemontering

En nylig montert PAX-garderobe på et soverom.

Montering av garderobe kan være enkelt eller mer utfordrende, avhengig av størrelsen på garderoben og kompleksiteten av designet. Tipset er å lese bruksanvisningene nøye før man går i gang med å sette opp garderoben. Vi har bred erfaring med ulike oppsett av garderobe, men vil her gi dere noen generelle trinn for montering. Vi i DLD Maling og Snekring kan gjøre jobben for deg, så sparer du tid.

Her er noen generelle trinn som kan følges for montering av garderobe:

  1. Planlegg plasseringen av garderoben og mål plassen nøye. Sørg for å ha nok plass til å åpne dørene og at garderoben er i riktig høyde og nivå.
  2. Pakk ut alle delene og sjekk om alle delene er inkludert. Les monteringsinstruksjonene nøye og sørg for å ha riktig verktøy tilgjengelig før du begynner.
  3. Begynn med å montere rammen eller basen på gulvet. Bruk et nivå for å sikre at rammen er i vater. Fest rammen til veggen med veggfester.
  4. Monter deretter hyllene og skuffene i garderoben. Sørg for at de er i riktig posisjon og nivå.
  5. Montering av dører kan være litt mer utfordrende. Følg instruksjonene nøye og juster hengslene slik at dørene passer og åpner og lukker jevnt.
  6. Til slutt kan du montere eventuelle tilbehør som belysning eller kroker.
  7. Sjekk at alt er i orden og fungerer som det skal før du begynner å bruke garderoben.

Det kan være lurt å få hjelp fra en profesjonell hvis du er usikker på hvordan du skal montere garderoben, eller hvis garderoben er stor eller har et komplisert design. En profesjonell vil kunne montere garderoben raskere og med bedre presisjon, noe som kan spare deg for tid og frustrasjon.

Det kan føles overveldende når man får levert garderobe, siden det kommer i mange ulike esker. Derfor kan vi hjelpe deg med montering og vi vet akkurat hvilke eske man skal starte med og hva som ligger i hver eske. Derfor kan vi montere garderoben på kort tid, samtidig med et godt resultat. Det er bare å ta kontakt for en uforpliktende prat!

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>