Gulvlegging

En håndverker som legger nytt gulv.

Å legge gulv kan virke som en stor oppgave, men med litt planlegging og forberedelse kan det være en relativt enkel prosess. Snekkere i DLD kan gjøre dette enda enklere for deg. Vi kan utføre hele oppdraget mens du er på jobben. Så vil du komme til et helt nytt og ferdig rom med fint gulv etter jobben.

Hvis du likevel vil legge gulvet selv, så her er noen tips til deg.

Følg disse trinnene for å legge et gulv:

  1. Forbered underlaget: Før du legger gulvet, må du sørge for at underlaget er rent og flatt. Fjern eventuelle gamle gulvbelegg, reparer sprekker eller ujevnheter og rengjør grundig.
  2. Legg ut fuktsperre: Hvis gulvet skal legges på en betong flate, må du legge ut en fuktsperre for å beskytte gulvet mot fuktighet. Legg ut fuktsperren iht. produsentens instruksjoner.
  3. Legg ut gulvunderlaget: Legg ut et gulvunderlag for å jevne ut ujevnheter og gi en behagelig overflate å gå på. Gulvunderlag finnes i forskjellige tykkelser og materialer. Velg en type som passer til gulvtypen du skal legge.
  4. Legg ut gulvpanelene: Begynn å legge ut gulvpanelene langs veggen i rommet. Legg panelet med noten mot veggen og legg inn en avstandskloss mellom veggen og gulvpanelet. Fortsett å legge ut paneler og koble dem sammen med en fjær og not-lås.
  5. Kutt gulvpanelene: Når du kommer til enden av en rad, kan det hende du må kutte gulvpanelene for å tilpasse dem til lengden på rommet. Mål avstanden mellom veggen og siste panel, og kutt deretter panelet med en sag eller en annen egnet verktøy.
  6. Legg siste rad av gulvpaneler: Når du har lagt ut alle radene med gulvpaneler, kan det hende du må tilpasse siste rad for å passe til veggen. Mål avstanden og kutt panelet til riktig størrelse.
  7. Legg lister: Når gulvet er lagt, kan du legge på lister rundt kanten av rommet for å dekke over gapet mellom gulvet og veggen. Du kan også legge terskler ved døråpninger for å skape en jevn overgang mellom forskjellige gulvtyper.

Med litt tålmodighet og nøyaktighet kan du enkelt legge et nytt gulv og forbedre utseendet på rommet ditt. Husk å følge produsentens instruksjoner for å sikre at du legger gulvet på riktig måte og bruker riktig utstyr.

Vil du spare tid og unødvendige kostnader, samt unngå å legge gulvet feil! Ta kontakt med oss for en gratis befaring. Vi kan gi deg mange gode tips som kan gjøre gulvlegging billigere enn du tror!

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>