Innedørsmaling

En nylig malt skandinavisk stue i mørkelilla farge.

Å male innvendig kan gi en frisk og ny følelse til ethvert rom i hjemmet ditt. Mange synes det å male er en enkel oppgave, men kan være vanskeligere enn man tror. Dette gjelder spesielt for dem som er opptatt av høy kvalitet og presisjon i overgangene mellom farger og for å unngå skjolder på veggene. Mange vil derfor ha hjelp av profesjonelle for å sikre høy kvalitet, samt unngå malings søl på nye møbler og unødvendige kostnader. DLD ansetter kun profesjonelle og erfarne malere og kan hjelp deg å freshe opp boligen på kort tid. 

Vi har listet opp noen tips for dem som vil utføre malejobben selv.

Her er noen trinn du kan følge for å male innvendige vegger:

  1. Beskytt gulv og møbler: Dekk gulvet og møblene med plast eller papir for å beskytte dem mot malingssprut og søl.
  2. Forbered veggen: Fjern eventuelle løse flak av maling eller tapet og rengjør veggen grundig med en fuktig klut for å fjerne støv og smuss. La veggen tørke helt før du begynner å male.
  3. Masker områder som ikke skal males: Masker rundt dører, vinduer og med maskeringsteip for å hindre at malingen kommer på disse områdene. Demonter stikkontakter, husk å vær forsiktig. Ta plast over møbler for å unngå malings søl.
  4. Påfør grunning: Påfør en grunning på veggen for å gi malingen et bedre underlag og forbedre festeegenskapene. Følg produsentens instruksjoner for å påføre grunningen riktig.
  5. Mal veggen: Når grunningen har tørket, kan du male veggen med ønsket farge. Bruk en rull for å male større områder og en pensel for å male rundt kanter og hjørner. Påfør et andre strøk med maling når det første strøket har tørket helt.
  6. La malingen tørke: La malingen tørke i henhold til instruksjonene på boksen før du fjerner maskeringstapen og papiret fra gulvet og møblene.

Husk å velge riktig type maling for rommet du skal male. For eksempel, bør du bruke en fuktresistent maling på badet og en maling som tåler mye slitasje på et barnerom eller en gang. Følg alltid produsentens instruksjoner når du maler innvendige vegger for å oppnå et best mulig resultat.

Vi kan hjelpe deg med å velge riktig farger til boligen din og vet hvilke trender som finnes nå. Vi kan i tillegg utføre oppdraget til en fornuftig pris. Ring oss for en hyggelig prat!

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>