Montering av vinduer og dører

Nylig installerte vinduer og dør på en balkong på en leilighet i Oslo.

Montering av dører og vinduer kan være en utfordrende oppgave, men med riktig verktøy og teknikk kan det gjøres med letthet. Våre erfarne håndverkere har alle nødvendige verktøy som trengs. Vi har god erfaring med å montere vinduer og dører og utfører jobben raskt og enkelt for deg. Vurderer du å gjøre jobben selv, har vi listet opp noen ting som det kan være lurt å tenke over.

Her er noen generelle trinn som kan hjelpe deg med å montere dører og vinduer:

Forberedelse:

 1. Først må du ta nøyaktige mål av dør- eller vindusåpningen, og kjøpe en dør eller vindu som passer til målene.
 2. Sørg for å ha alle nødvendige verktøy og materialer, som skruer, sag, boremaskin, skrutrekker, dør- eller vinduskarm og tetningsmiddel.

Montering av dører:

 1. Plasser dørkarmen i åpningen og husk at døren skal justeres vertikalt og horisontal.
 2. Bruk kiler eller trebiter for å holde karmen på plass.
 3. Hvis nødvendig bor hull for skruene og fester karmen på plass med skruer.
 4. Sjekk at døren åpner og lukker lett, og juster eventuelt hengslene om nødvendig.
 5. Fyll eventuelle hull mellom karmen og veggen med tetningsmiddel.

Montering av vinduer:

 1. Sett vinduet inn i åpningen og plasser det i midten.
 2. Bruk kiler eller trebiter for å holde vinduet på plass.
 3. Hvis nødvendig bor hull for skruene og fest vinduet på plass med skruer.
 4. Sjekk at vinduet åpner og lukker lett, og juster eventuelt hengslene om nødvendig.
 5. Fyll eventuelle hull mellom vinduet og veggen med tetningsmiddel.

Det er viktig å merke seg at montering av dører og vinduer kan være en omfattende oppgave, spesielt hvis du ikke har erfaring med det. Hvis du er usikker på hvordan du skal gjøre det, kan det være lurt å søke hjelp fra en profesjonell håndverker.

Ta kontakt med oss for å bestille gratis og uforpliktende befaring.

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>