Oppsett av lettvegger

En nylig montert lettvegg på et kontor som skiller lounge-området med et eget møterom.

Mange setter opp lettvegger når man skal i gang med å pusse opp. Dette er en vanlig og enkel oppgave for profesjonelle. Dette gjøres for å lage ekstra rom i boligen. Det kan være lønnsomt før salg eller om familien blir utvidet.

Her er noen generelle trinn som kan hjelpe deg med vurderingen om du kan bygge vegger selv:

  1. Planlegging: Før du begynner, må du planlegge størrelsen og plasseringen av veggene. Du må også bestemme hvilket materiale du vil bruke, som tre eller metallstendere, gipsplater eller annet belegg.
  2. Merking: Marker posisjonen til veggene på gulvet og taket ved hjelp av et målebånd og blyant. Pass på å merke plasseringen av stenderne på veggen.
  3. Montering av stendere: Fest stenderne til gulv og tak ved hjelp av skruer eller spiker. Stendere kan være tre- eller metallstenger og er vanligvis plassert omtrent 40-60 cm fra hverandre.
  4. Kutting av plater: Skjær gipsplater eller annet belegg til størrelse ved hjelp av en sag eller platesaks. Pass på å bruke riktig verneutstyr, som briller og hansker, når du arbeider med skarpe verktøy.
  5. Montering av belegg: Fest belegget til stenderne ved hjelp av skruer eller spiker. Du kan også bruke lim for å feste gipsplatene til stenderne. Hvis du bruker skruer eller spiker, må du passe på å feste dem jevnt og ikke for nær kanten av platen.

Det er viktig å følge produsentens instruksjoner og anbefalinger når du bygger lettvegger. Hvis du er usikker på hvordan du skal bygge veggene eller om du har riktig utstyr og verktøy, kan det være lurt å kontakte profesjonelle håndverker.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>