Sparkling av vegger

En håndverker som sparkler en vegg.

Sparkling av vegger kan være en tidkrevende, men givende oppgave som kan gi en jevn og glatt overflate for maling eller tapet. Håndverkere i DLD Maling og Snekring har lang erfaring fra både norske og utenlandske prosjekter, og kan levere arbeid med høykvalitet. Her er det noen tips til hvordan du kan sparkle vegger på egenhånd. Vil du overlate jobben til profesjonelle, så kan vi gjøre jobben for deg.

Her er noen trinn du kan følge for å sparkle vegger:

  1. Forberedelse: Før du begynner, må du sørge for at veggen er ren og fri for smuss, støv. Vask veggen grundig hvis nødvendig.
  2. Fyll større sprekker og hull: Hvis det er større sprekker eller hull i veggen, må disse fylles før du starter helsparklingen. Bruk en egnet sparkelmasse til å fylle disse områdene og la tørke i henhold til produsentens instruksjoner.
  3. Påfør sparkelmassen: Bruk en bred sparkel for å påføre et jevnt lag med sparkelmasse på veggen. Begynn øverst på veggen og arbeid deg nedover, og påfør så jevnt som mulig. Du kan bruke en mindre sparkel for å komme til vanskeligere steder.
  4. Påfør et andre lag: Gjenta prosessen som er beskrevet i punkt 3. Dette gjøres for å påføre sparkelmasse for å dekke over eventuelle gjenværende ujevnheter og skjolder.
  5. La tørke og puss: La sparkelmassen tørke i henhold til produsentens instruksjoner. Når den er helt tørr, kan du pusse overflaten med sandpapir eller en slipemaskin for å fjerne eventuelle ujevnheter og skaper en glatt overflate.
  6. Ferdig: Da kan du grunne, male eller tapetsere veggen når sparkelmassen er helt tørr.

Det er viktig å følge produsentens instruksjoner for å sikre riktig bruk av sparkelmasse. Husk også å bruke verneutstyr som hansker også videre, når du jobber med sparkelmasse.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat eller for å få en pris tilbud for hele oppdraget!

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>