Tapetsere

En moderne tapet av naturprint med mørke farger som matcher en skandinavisk møblert stue.

Å legge tapet kan være en litt tidkrevende prosess, samtidig krever det presisjon. Dette for å unngå å få synlige skjøter. Vi i DLD Maling og Snekring er veldig glade for å hjelpe våre kunder og vil dermed gi deg noen enkle tips til å gjøre jobben selv og for å oppnå et godt resultat.

Her er noen enkle tips:

  1. Forbered veggen: Før du begynner, må du forberede veggen ved å fjerne eventuelle gamle tapetrester eller fikse eventuelle hull eller sprekker. Sørg også for å rengjøre veggen og la den tørke helt.
  2. Mål og kutt tapetet: Mål høyden på veggen fra gulvet til taket og legg til noen centimeter ekstra for å tillate skjæring av tapetet. Kutt deretter tapetet i ønsket lengde, med en tapetkniv og en rett kant som veiledning.
  3. Påfør tapetlim: Påfør tapetlim på baksiden av tapetet. Sørg for å påføre limet jevnt og dekke hele overflaten.
  4. Plasser tapetet: Plasser tapetet mot veggen, start fra toppen av veggen og arbeid deg nedover. Juster tapetet slik at det passer godt mot veggen og sørg for at det ikke er noen luftlommer eller rynker. Bruk riktig utstyr til å glatte ut tapetet og fjerne eventuelle luftlommer.
  5. Skjær overflødig tapet: Skjær av overflødig tapet langs kantene av veggen med en tapetkniv og en rett kant som veiledning.
  6. Fortsett på neste panel: Gjenta prosessen med å påføre lim, plassere tapet og skjære overflødig tapet for hvert panel, og sørg for å justere hvert panel slik at det passer godt sammen med det forrige.
  7. Rengjør og tørk: Når du er ferdig med å legge tapetet, rengjør eventuelle lim rester med en fuktig klut og la tapetet tørke helt før du flytter møbler eller henger opp bilder.

Husk å følge produsentens instruksjoner for tapetet du bruker, da noen tapeter kan ha spesielle instruksjoner eller krav til lim eller påføring.

DLD Maling og Snekring har lang erfaring i bransjen med tanke på utfordrende steder å legge tapet. Dette fordi det krever høy presisjon med tanke på tilpasning rundt vinduer og dører. Hvis du vil ha hjelp av våre håndverkere for å sikre deg et godt resultat. Det er bare å ta kontakt for befaring!

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>