Utendørsmaling

Et nylig malt norsk hus i hvitt.

Å male utendørs kan være en stor oppgave, men det kan også være en fantastisk måte å friske opp utseendet på og beskytte huset ditt mot elementene. Mange synes det er ubehagelig å stå på høye stiger for å male i høyden, vi kan dermed utføre jobben for deg. Vi har profesjonelle malere som kan male huset utvendig og vi har mulighet til å sette opp stillaser for å male huset for deg. Vil du allikevel male huset selv, så har vi noen gode råd til deg.

Her er noen tips og trinn du kan følge for å male huset ditt utvendig:

  1. Forberedelse: Før du begynner å male, må du sørge for at overflaten er ren og fri for støv og skitt. Du kan bruke en høytrykksspyler eller en bøtte med såpevann og en børste for å rengjøre overflaten grundig. La overflaten tørke helt før du begynner å male.
  2. Beskytt områder du ikke vil male: Dekk til områder som du ikke vil male, som vinduskarmer og dører, med maskeringstape eller plast.
  3. Fjern gammel maling: Hvis det er gammel maling på overflaten, må du fjerne den før du begynner å male. Du kan bruke en malingsskraper eller en slipemaskin for å fjerne malingen. Hvis du bruker en slipemaskin, må du være forsiktig så du ikke skader overflaten.
  4. Reparer skader: Sjekk overflaten for eventuelle skader, som sprekker eller hull. Reparer skader på kledningen før du maler, sjekk at kledningen ikke er råtten før du maler.
  5. Malingsvalg: Velg en maling som passer til overflaten du skal male. Hvis du maler på tre, kan du bruke en oljebasert maling. Hvis du maler på mur, kan du bruke en maling som er spesielt utviklet for mur.
  6. Mal to strøk: Påfør malingen i to strøk. Pass på å la det første strøket tørke helt før du påfører det andre.
  7. Mal fra toppen og ned: Når du maler, bør du begynne øverst på huset og jobbe deg nedover. Dette vil hjelpe deg med å unngå drypp og sikre en jevn finish.
  8. Rydd opp: Etter at du har malt, må du rydde opp og fjerne alt utstyr og malingrester.

Vær tålmodig og nøye når du maler huset ditt utvendig. Ved å følge disse trinnene og ta deg tid til å gjøre det riktig, vil du ha en flott og beskyttende overflate på huset ditt i mange år.

Hvis du ikke vil bruke fridager, sommerferien eller ta fri fra jobben, så kan vi gjøre jobben for deg. Det å male huset utvendig koster mindre enn du tror. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og for å få et pristilbud!

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>