Kjøkkenmontering

Et splitter nytt montert kjøkken i skandinavisk stil.

Montering av et kjøkken kan være en stor og kompleks oppgave, og det krever vanligvis en viss grad av håndverkskunnskap og verktøyferdigheter. Det å kjøpe kjøkken er en kostbar affære. Derfor bør en følge bruksanvisningene nøye, slik at man ikke ødelegger delene. Dette kan bli svært kostbart, derfor kan det lønne seg å la profesjonelle utføre jobben for deg. Vi hjelper deg gjerne med å montere et kjøkken, men vil gi deg noen enkle råd hvis du vil gjøre jobben selv.

Før du begynner å montere kjøkkenet, er det viktig å ha en klar plan og et godt organisert arbeidsområde.

Her er noen generelle trinn som kan hjelpe deg med å montere et kjøkken:

  1. Forbered arbeidsområdet: Fjern alle gamle apparater og innredning fra området der det nye kjøkkenet skal monteres. Rengjør området og sørg for at det er klart og ryddig.
  2. Monter skapene: Begynn med å montere underskapene langs veggen. Fest skapene til veggen med solide skruer og fest dem sammen med skapene ved hjelp av skapklips eller lignende verktøy. Fortsett å montere overskapene på samme måte.
  3. Monter benkeplaten: Legg benkeplaten på underskapene og fest den til underskapene med skruer eller klips. Husk å sørge for at benkeplaten er nivå og i riktig posisjon.
  4. Monter apparatene: Installer alle de nødvendige apparatene, for eksempel komfyr, ovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og ventilator.
  5. Montering av vasken og armaturen: Monter vasken og armaturen i benkeplaten ved å følge produsentens instruksjoner.
  6. Montering av skuffene og hyllene: Monter skuffene og hyllene i skapene og juster dem til riktig posisjon.
  7. Installering av belysning: Hvis du planlegger å installere belysning på kjøkkenet, må du følge produsentens instruksjoner og installere ledninger og lamper etter behov.

Husk at det er viktig å følge produsentens instruksjoner for hvert trinn av monteringsprosessen, og å bruke riktig verktøy og utstyr. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å montere kjøkkenet selv, kan det være lurt å leie en profesjonell håndverker for å gjøre jobben for deg. Vi i DLD Maling og Snekring kan gjøre jobben for deg.

Vi samarbeider med elektrikere og rørleggere som gjør at vi kan utføre jobben fra A-Å og er garantert godt samarbeid mellom håndverkere. Så slipper dere å bestille og koordinere flere bedrifter/håndverker samtidig. Dette gjør vi helt gratis for deg.

Ta kontakt for befaring og pristilbud!

Hva våre kunder sier om oss

Vi har utført mange oppdrag og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra kunder via Mittanbud. Her er noen utvalgte referanser.

Damian i DLD Maling og Snekring og hans team med bl.a. Thomas rørlegger og Sebastian Elektriker gjorde en svært god jobb med maling, legging av gulv, riving av gammelt kjøkken, montering av nytt kjøkken og etablering av nytt soverom i vår leilighet på Grünerløkka i Oslo. Det var høy kvalitet på alt arbeidet, pålitelig og god oppfølging og kommunikasjon underveis samt ryddighet i pristilbud og fakturering. De jobbet effektivt og holdt alle avtaler, og stilte til og med opp en ekstra lørdag rett før jul for å bli ferdig med jobben. Jeg gir Damian og hans team mine aller beste anbefalinger!

Jorunn, Oslo

Vi hadde bistand fra DLD for å gjøre diverse malerarbeid, bytting av ca. 150m2 parkett og forskjellig snekkerarbeid. Vi er gjennomgående svært tilfredse med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen og samarbeidet gjennom hele prosessen var meget bra. Kvaliteten på arbeidsutførelsen var veldig bra, og de arbeidet effektivt og bra. Høy grad av profesjonalitet. Det samlede inntrykket er svært bra. Vi kan anbefale dem på det sterkeste, og kommer til å benytte dem igjen.

Christian, Oslo

Dette er så flinke, pålitelige og hyggelige folk at man har lyst til å holde det hemlig! Man vil ha dem for seg selv på et vis. Meget ryddig prising i form av fastpriselementer for hver operasjon; rive gamelt gulv - en pris, legge nytt gulv egen pris, listing egen pris, osv. Rimelig timespris på tillegg som ikke er avtalt på forhånd. Resultatet av helsparkling og maling over to etg, samt skifte gulv i én, på 2 uker (!), var helt fantastisk. Gode råd og spørsmål underveis.

Rune, Oslo

Jobben ble utført til beskrivelse, og endringer underveis var ikke et problem. Damian hadde gode løsninger på problemer, og fikset alt med sine håndverkere. De var effektive, men samtidig nøye. Sluttresultatet er meget bra. Generelt veldig fornøyd, ville brukt dem igjen.

Ann-Kristin, Oslo

DLD Maling og Snekring skulle legge nytt laminatgulv + lister i en leilighet (ca. 60 kvm), samt montere et IKEA-kjøkken. Jobben ble påbegynt til avtalt tid, og de var ferdige to dager før avtalt tid. Damian kom med gode og nyttige råd underveis. Arbeidene er svært godt utført – der også tidkrevende detaljer er løst og utført på en veldig god måte. Så meget god kvalitet på arbeidene. Vi er veldig førnøyde, og anbefaler DLD på det varmeste, og bruker de gjerne igjen.

Lars, Oslo

Arbeidet som ble utført i min leilighet står til "terningkast 6" innenfor alle områder. Kvalitet på arbeidet, kommunikasjon underveis, pålitelighet og effektivitet, ryddighet, profesjonalitet i gjennomføring og en fair pris !! Kan anbefales på det varmeste ...... og jeg kommer til å benytte samme firma neste gang ..... nummer og navn er lagret!

Erik, Hvalstad

Denne oppussing gikk som drøm, resultat og kommunikasjon var veldig bra.

Karoline, Oslo

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt med god kvalitet til avtalt pris til avtalt tid.

Stian, Fornebu
<
>